Новини

Akrapovic Suzuki GSXR-1000 2017 25.09.2020 10:05:35

Akrapovic Suzuki GSXR-1000 2017

Нова серия изпускателни системи за Suzuki GSX-R1000 от Akrapovic

В средата на този месец световният лидер в сегмента на състезателните изпускателни системи Akrapovič пусна на пазара нова серия високо-качествени продукти, специално предназначени за SUZUKI GSX-R1000. С цел да направи този и без това уникален мотоциклет още по-впечатляващ и на външен вид, и на звук, словенският производител го снабдява с пълна супер-спортна генерация от най-висок клас.

Гамата включва продукти, проектирани да задоволят всеки вкус и изисквания. От базовите Slip-On Line (първата стъпка към състезателните изпускателни системи) генерации до напълно взаимстваните от състезателния опит на Akrapovič пълни изпускателни системи, тази нова колекция е разработена и проектирана с характерната за производителя прецизност, улекотена конструкция и разбирасе този така типичен само за Akrapovič плътен звук.

“Черешката на тортата” в тази серия изпускателни системи е чисто новата Evolution Line (Titanium). Изработена от високо-качествен ултра-лек титан, тя е най-леката изпускателна система на Akrapovič за 2017 GSX-R1000. Пълният комплект тежи само 4.4 кг, което е над 57% по-леко от стоковия вариант. Хващащият окото дизайн бе проектиран да пасва идеално на силуета на GSX-R1000. Към всичко това прибавяме и увеличение на мощността с 10 к.с. на 9000 оборота, както и повече от 9 nM на 7600 оборота ускорение.

Другата пълна изпускателна система в новата серия на Akrapovič е Racing Line (Titanium), проектирана и изработена със същата прецизност по отношение на детайлите, както Evolution Line, но използвайки stainless steel headers.

Освен това към линията Akrapovič включва две Slip-On Line гърнета със значителни обновления в производителността. Моделите са ЕС и ЕСЕ и включват впечатляващ хексагонален дизайн, с който словенският производител е известен. Те са изработени от свръх-лек титан, като външният ръка, капачките и топлозащитното покритие са изградени от въглеродни влакна. този ауспух изглежда фантастично и произвежда характерния за Akrapovič плътен звук.

Slip On-Line (Titanium) е генерация, изцяло вдъхновена от състезателния опит на Akrapovič в мотоциклетните гран при. Неговият къс и типично спортен външен вид се вписва перфектно в дизайна на мотоциклета. Подобно на Evolution Line (Titanium), той също е изработен от изключително лек материал – титан, което спестява около 70% от теглото на стоковото гърне на GSX-R1000.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Akrapovic Moto

Akrapovic Moto Exhaust News

Akrapovic Suzuki GSXR-1000 2017

Akrapovic Suzuki GSXR-1000 2017

Нова серия изпускателни системи за Suzuki GSX-R1000 от AkrapovicВ средата на този месец световният лидер в сегмента на състезателните изпускателни системи Нова серия изпускателни системи за Suzuki GSX-R1000 от AkrapovicВ средата на този месец световният лидер в сегмента на състезателните изпускателни системи 2020-09-25T10:05:37+03:00 Akrapovic Suzuki GSXR-1000 2017

<p>Нова серия изпускателни системи за Suzuki GSX-R1000 от Akrapovic</p> <p>В средата на този месец световният лидер в сегмента на състезателните изпускателни системи Akrapovič пусна на пазара нова серия високо-качествени продукти, специално предназначени за SUZUKI GSX-R1000. С цел да направи този и без това уникален мотоциклет още по-впечатляващ и на външен вид, и на звук, словенският производител го снабдява с пълна супер-спортна генерация от най-висок клас.</p> <p>Гамата включва продукти, проектирани да задоволят всеки вкус и изисквания. От базовите Slip-On Line (първата стъпка към състезателните изпускателни системи) генерации до напълно взаимстваните от състезателния опит на Akrapovič пълни изпускателни системи, тази нова колекция е разработена и проектирана с характерната за производителя прецизност, улекотена конструкция и разбирасе този така типичен само за Akrapovič плътен звук.</p> <p>&ldquo;Черешката на тортата&rdquo; в тази серия изпускателни системи е чисто новата Evolution Line (Titanium). Изработена от високо-качествен ултра-лек титан, тя е най-леката изпускателна система на Akrapovič за 2017 GSX-R1000. Пълният комплект тежи само 4.4 кг, което е над 57% по-леко от стоковия вариант. Хващащият окото дизайн бе проектиран да пасва идеално на силуета на GSX-R1000. Към всичко това прибавяме и увеличение на мощността с 10 к.с. на 9000 оборота, както и повече от 9 nM на 7600 оборота ускорение.</p> <p>Другата пълна изпускателна система в новата серия на Akrapovič е Racing Line (Titanium), проектирана и изработена със същата прецизност по отношение на детайлите, както Evolution Line, но използвайки stainless steel headers.</p> <p>Освен това към линията Akrapovič включва две Slip-On Line гърнета със значителни обновления в производителността. Моделите са ЕС и ЕСЕ и включват впечатляващ хексагонален дизайн, с който словенският производител е известен. Те са изработени от свръх-лек титан, като външният ръка, капачките и топлозащитното покритие са изградени от въглеродни влакна. този ауспух изглежда фантастично и произвежда характерния за Akrapovič плътен звук.</p> <p>Slip On-Line (Titanium) е генерация, изцяло вдъхновена от състезателния опит на Akrapovič в мотоциклетните гран при. Неговият къс и типично спортен външен вид се вписва перфектно в дизайна на мотоциклета. Подобно на Evolution Line (Titanium), той също е изработен от изключително лек материал &ndash; титан, което спестява около 70% от теглото на стоковото гърне на GSX-R1000.</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки